Begeleiding tijdens het hele proces
Volledige ontzorging
Werkzaam in heel Vlaanderen
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Vacature voor klantenbegeleider

Bel: 011 27 07 10

Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Zoekt u een vacature voor klantenbegeleider waarbij u het verschil kunt maken in de bouwsector? Bij Liesenborghs in Hasselt ligt uw kans om als klantenbegeleider aan de slag te gaan bij een bedrijf dat kwaliteit en service vooropstelt. Als klantenbegeleider bent u de spilfiguur tussen de klant en de technische realisatie van hun project. U vertaalt klantwensen naar concrete plannen en zorgt voor een vlekkeloze communicatie doorheen het hele traject. Een vacature voor klantenbegeleider is uw kans om bij te dragen aan iemands toekomstige thuis.

Wat houdt onze vacature voor klantenbegeleider in?

Onze vacature voor klantenbegeleider betreft een centrale rol binnen ons team, waarbij u de schakel vormt in klantenbegeleiding bij bouwprojecten. In deze job als klantenbegeleider begeleidt u kopers tijdens het bouwproces en staat u garant voor een persoonlijke en deskundige aanpak. Uw vaardigheden in kopersbegeleiding tijdens het bouwproces stellen u in staat om verwachtingen te managen en het beste resultaat te bekomen voor beide partijen. Zo kunt u de beste klantbegeleiding tijdens het bouwproces te bieden. Uw missie is om elke klant een vertrouwd gevoel te geven tijdens een van de belangrijkste beslissingen in hun leven.

Mail: info@liesenborghs.com
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Stuur uw cv door en verken meer mogelijkheden

Bent u enthousiast geworden en wilt u meer weten over de job als klantenbegeleider? Heeft u de drive om als klantenbegeleider in een innovatieve omgeving aan de slag te gaan? Stuur dan uw motivatiebrief en cv door. Aarzel niet, want onze vacature voor klantenbegeleider is uw kans om een sleutelpositie in te nemen bij een bedrijf dat zijn klanten vooropstelt. Als de wereld van design u ook aanspreekt, bekijk dan zeker onze vacature voor interieurarchitect. Dit is uw moment om een carrière te starten die even belonend als uitdagend is, waar uw bijdrage echt telt.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK