Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

hoe gaan we te werk

We stellen telkens een tijdelijke taskforce samen om de opdrachtgever zoveel mogelijk te ontzorgen bij het verder verloop van het bouwproces. En om de wensen van bouwprofessional én eindklant met elkaar te verzoenen.

1

Van basis lastenboek tot definitief werkplan

De verkoop van appartementen of andere woonprojecten gebeurt steeds meer op plan, en dit aan de hand van een basis lastenboek.

Dit voorlopig plan en lastenboek geeft Liesenborghs samen met u een concrete invulling.

2

Goedkeuringen en verrekeningen

Samen met de eindklant overlopen we de vooropgestelde afwerkingen en bespreken we de mogelijke afwijkingen en hun financiële implicaties.

Na de nodige verrekeningen in min of in meer sturen we de initiële plannen en prijzen bij tot een finaal voorstel dat de goedkeuring van bouwbedrijf en eindklant kan wegdragen.

3

Nauwkeurige controle op uitvoeringen

Vanuit onze ervaring met de dagdagelijkse realiteit voeren we de nodige controles uit op de werken van de onderraannemers en zorgen ervoor dat deze kwalitatief en conform aan de definitieve plannen worden uitgevoerd.

4

Voorlopige en definitieve oplevering

Wij zijn aanwezig bij de opleveringen en zijn de neutrale persoon tussen bouwheer, klant en hoofdaannemer.

Pas als iedereen tevreden is zit onze taak erop. Eventuele foutieve uitvoeringen worden gerapporteerd, besproken en opgelost.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK