Begeleiding tijdens het hele proces
Volledige ontzorging
Werkzaam in heel Vlaanderen
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Vacature voor interieurarchitect

Bel: 011 27 07 10

Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Bent u op zoek naar een uitdagende vacature voor interieurarchitect binnen een vooraanstaand bedrijf? Liesenborghs, gevestigd in Hasselt en werkzaam in heel Vlaanderen, biedt u een unieke kans om uw talent in te zetten in de wereld van bouw en design. Als interieurarchitect speelt u een cruciale rol in het vertalen van klantendromen naar concrete ontwerpen. De juiste kandidaat voor deze vacature voor interieurarchitect weet een perfecte balans te vinden tussen esthetiek en functionaliteit, terwijl de visie van de klant altijd centraal staat.

Wat houdt onze vacature voor interieurarchitect in?

Onze vacature voor interieurarchitect omvat meer dan het creëren van uitnodigende ruimtes. U bent verantwoordelijk voor de volledige klantenbegeleiding bij bouwprojecten, van het initiële concept tot de uiteindelijke realisatie. Uw expertise in kopersbegeleiding tijdens het bouwproces waarborgt dat de verwachtingen van de klant helder in kaart worden gebracht en dat deze naadloos overvloeien in het ontwerp. Verder is uw rol in de klantbegeleiding op gebied van interieurarchitectuur essentieel om een harmonieus en functioneel interieur te garanderen dat resoneren zal met de eindgebruiker.

Mail: info@liesenborghs.com
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Stuur uw cv door en ontdek meer

Heeft deze vacature voor interieurarchitect uw interesse gewekt? Bent u klaar om te werken als interieurarchitect bij een bedrijf dat innovatie en klanttevredenheid hoog in het vaandel draagt? Stuur dan uw sollicitatiebrief en cv door en wie weet maakt u binnenkort deel uit van ons dynamisch team. Naast de job als interieurarchitect nodigen wij u ook uit om onze vacature voor klantenbegeleider te bekijken. Grijp deze kans en word de sleutelfiguur in het vormgeven van ruimtes die inspireren en functionaliteit uitstralen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK