Begeleiding tijdens het hele proces
Volledige ontzorging
Werkzaam in heel Vlaanderen
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Kopersbegeleiding tijdens het bouwproces

Bel: 011 27 07 10

Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Bent u bezig met een nieuwbouwproject en zoekt u professionele kopersbegeleiding voor tijdens het bouwproces? Liesenborghs helpt u graag verder. Wij zijn een interieurarchitectenbureau met meer dan 30 jaar ervaring. We begeleiden onder andere promotoren, architecten, aannemers en studiebureaus. Door middel van een persoonlijke aanpak realiseren we de wensen van uw klanten. Onze interieurarchitecten uit Hasselt, in de provincie Limburg, luisteren naar uw wensen, geven deskundig advies en bieden kopersbegeleiding op maat aan tijdens het gehele bouwproces. Uw werk wordt dus uit handen genomen.

Kopersbegeleiding voor opdrachtgever en eindklant tijdens het bouwproces

Wanneer u onze interieurarchitecten inschakelt voor kopersbegeleiding, dan treden wij op als intermediair tussen u en uw klanten. Uw klanten kunnen met al hun vragen bij ons terecht. Of dit nu gaat om bouwkundige en technische zaken of juiste praktische en financiële aspecten; wij helpen uw klanten verder. Daarnaast worden de wensen vanuit de klant en de mogelijkheden vanuit bouwtechnisch opzicht naast elkaar gelegd en afgestemd.

Mail: info@liesenborghs.com
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Een vaste aanpak voor uw bouwproject

Bij kopersbegeleiding hanteren wij een vaste aanpak. We stellen een taskforce samen bestaande uit specialisten met elk hun eigen expertise. Tijdens het volledige bouwproces ontzorgen deze specialisten u zo veel mogelijk, door middel van kopersbegeleiding. Daarnaast zorgen we samen met u voor een concrete invulling van het lastenboek en sturen we de initiële plannen en prijzen bij tot een finaal voorstel. Ook voeren we nauwkeurige controles uit op de werken van onder andere onderaannemers en zien we toe op de kwaliteit. Uiteindelijk volgt de oplevering van het bouwproject en zorgen we ervoor dat zowel opdrachtgever als eindklant helemaal tevreden is.

Schakel onze interieurarchitecten in voor deskundige kopersbegeleiding

Wilt u onze specialisten inschakelen voor kopersbegeleiding of klantenbegeleiding tijdens het bouwproces van uw project? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Zoekt u bijvoorbeeld een specialist in kopersbegeleiding bij nieuwbouw? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 011 27 07 10. U kunt ook het contactformulier invullen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK