Begeleiding tijdens het hele proces
Volledige ontzorging
Werkzaam in heel Vlaanderen
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Ontzorging tijdens bouwprojecten

Bel: 011 27 07 10
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Het doel van Liesenborghs in Hasselt (Oost-Vlaanderen) is ontzorging van onze opdrachtgevers tijdens bouwprojecten. Wij focussen ons hierbij voornamelijk op de klantbegeleiding. We beantwoorden vragen van de klant, geven deskundig advies, maar zorgen er ook voor dat de wensen van de eindklant overeenkomen met uw wensen en richtlijnen. We zien toe op een vlotte en accurate opvolging, een persoonlijke aanpak op maat en een snelle schakeling met de focus op een snelle en correcte oplevering. Wanneer u ons inschakelt voor klantbegeleiding en verdere ontzorging tijdens bouwprojecten, zorgen we ervoor dat zowel u als uw klant tevreden zijn.

Volledige ontzorging van uw bouwprojecten in heel Vlaanderen

Wanneer u kiest voor ontzorging tijdens uw bouwprojecten, bijvoorbeeld in Oost-Vlaanderen, helpen wij u op verschillende vlakken. Denkt u hierbij aan: Mail: info@liesenborghs.com

Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Het maakt niet uit of u nu aannemer of architect bent, u kunt bij ons interieurarchitectenbureau terecht. We werken voor een brede doelgroep in heel Vlaanderen. U schakelt ons niet alleen in voor de ontzorging van bouwprojecten in Oost-Vlaanderen, want wij zijn ook in West-Vlaanderen werkzaam.  

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Heeft u interesse in klantbegeleiding en verdere ontzorging tijdens uw bouwprojecten in West- of Oost-Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons op het nummer 011 27 07 10 en via info@liesenborghs.com. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We vertellen u meer over onze dienstverlening en horen graag van u wat uw wensen zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK