Begeleiding tijdens het hele proces
Volledige ontzorging
Werkzaam in heel Vlaanderen
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Ontzorging tijdens bouwprojecten

Bel: 011 27 07 10

Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Het doel van Liesenborghs in Hasselt is ontzorging van onze opdrachtgevers tijdens bouwprojecten. Wij focussen ons hierbij voornamelijk op de klantbegeleiding. We beantwoorden vragen van de klant en geven deskundig advies, maar zorgen er ook voor dat de wensen van de eindklant overeenkomen met uw wensen en richtlijnen. We zien toe op een vlotte en accurate opvolging, een persoonlijke aanpak op maat en een snelle schakeling met de focus op een snelle en correcte oplevering. Bovendien zijn we werkzaam in heel Vlaanderen. U rekent dus niet alleen op onze ontzorging bij bouwprojecten in Limburg, maar ook Vlaams-Brabant, Antwerpen, Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen tot aan Brugge behoren tot onze scope.

Volledige ontzorging van uw bouwprojecten over heel Vlaanderen

Wanneer u kiest voor onze ontzorging tijdens uw bouwprojecten, helpen wij u op verschillende vlakken. Denkt u hierbij aan:

Het maakt niet uit of u nu aannemer of architect bent, u kunt bij ons interieurarchitectenbureau in Hasselt terecht voor ontzorging bij bouwprojecten in heel Vlaanderen. We werken namelijk voor een brede doelgroep. Daarnaast verzorgen we zowel de ontzorging bij nieuwbouwprojecten als bij renovatieprojecten.

Mail: info@liesenborghs.com
Liesenborghs Interieurarchitecten Hasselt

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Heeft u interesse in klantbegeleiding en verdere ontzorging tijdens uw bouwprojecten? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons op het nummer 011 27 07 10. Het is ook mogelijk om het contactformulier in te vullen. We vertellen u meer over onze dienstverlening en horen graag van u wat uw wensen zijn. Op basis daarvan bespreken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK