Vlasgaard - Tongeren

Vlasgaard - Tongeren

HPlus Vastgoed realiseert in samenwerking met bouwbedrijf Dasaco een nieuw pareltje op de Vlasmarkt, pal in het centrum van Tongeren. Enkele meters verder ligt het bruisende handels- en administratieve centrum, met leuke winkels, terrasjes, markten en evenementen.

Vlasgaard

Deze centrumresidentie Vlasgaard biedt met zijn 17 appartementen een ruime keuze aan types en groottes: met 1 of 2 slaapkamers, een klassiek appartement, een dak- of duplexappartement.

De ontwikkelaar gaat bewust voor een hedendaagse architectuur met duurzame en tijdloze materialen. Het resultaat is een fris en luchtig project met een speelse voorgevel.
En ze stelden team Liesenborghs aan om de kopers bij te staan voor de begeleiding van de afwerking van de appartementen.

Vlasgaard - Tongeren
Vorige
Volgende

“De ligging is top: in de schaduw van het stadhuis in barokstijl en de imposante basiliek, met zicht op de Grote Markt waar Ambiorix waakt.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK