Valois - Knokke

Valois - Knokke

Residentie Valois bestaat uit 35 luxe-appartementen, waarvan team Liesenborghs de klantenbegeleiding mocht verzorgen, en 2 ondergrondse bouwlagen waar de garages zich bevinden. De brede raampartijen, royale ruimtes en unieke architectuur maken dit project uniek. Deze eyecatcher ligt dichtbij de zeilclub RBSC Duinbergen en het Casino.

Valois

De prachtige ligging, aan het strand van Duinbergen, zorgt voor een adembenemend zicht op de Noordzee. Samen met de hoogwaardige afwerking en ruime royale leefruimtes wordt een ongeëvenaard gevoel van exclusiviteit verkregen.
“Een uniek staaltje van vernieuwende architectuur”: een prachtige en treffende beschrijving van Residentie Valois.
Het indrukwekkend hoekgebouw springt onmiddellijk uit de rij dankzij zijn moderne vormgeving en is een waar boegbeeld voor hedendaagse architectuur in Knokke-Heist.

De ruime terrassen rondom zijn ongetwijfeld de ideale locatie om het weergaloze zeezicht te bewonderen. Maar zelfs van buitenaf zien we de betoverende kleurschakeringen van zee en strand wondermooi gereflecteerd in de indrukwekkende glaspartijen.
Met Residentie Valois waait er een nieuwe wind van tijdloze luxe doorheen het architecturale landschap aan onze prachtige kuststreek.
Kortom, genieten... verrassend en opvallend anders.

Valois - Knokke
Vorige
Volgende

“Een project als dit is amper in woorden te vatten. Dit pareltje van moderne architectuur, gelegen in het mondaine Knokke-Heist, is dankzij zijn verfrissende vormgeving een toonbeeld van klasse en stijl.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK