't Zute - Zutendaal

't Zute - Zutendaal

Project “HET ZUTE” is residentieel ingeplant nabij het centrum van Zutendaal en bestaat uit 4 tweewoonsten. Alle woningen zijn met hun voorgevel gelegen aan de Hoogstraat die in het verlengde ligt van het centrum, maar kijken aan de achterzijde uit op een groene zone met veel hoge bomen waar men kan genieten van de rust en kalmte.

't Zute

Alle loten zijn voorzien van een, al dan niet inpandige, garage en tuinberging en zijn voorzien van een lange en ruime tuin die de woonkwaliteit vergroot.
Het totale project werd grondig bestudeerd op alle aspecten, zowel op bouw- technische als op architecturale kwaliteiten.

De attractieve planopbouw, de doordachte keuze van materialen en de gecon- troleerde uitvoering staan borg om in “HET ZUTE” een optimaal comfort en woongenot te verzekeren. Aansluitend hierbij was het dan ook de taak van team Liesenborghs, in opdracht van Vestio, om de klanten zo goed mogelijk bij te staan voor de keuzes van de afwerking om van hun huis een thuis te kunnen maken.
Het is niet alleen een uitvoering van waarde en goede smaak, maar het concept bezit bovendien een heel eigentijdse kwaliteitsvormgeving.

't Zute - Zutendaal
Vorige
Volgende

“Stijlvolle architectuur, landelijk wonen, ruime tuin, uitzicht op groen en bos, nabij het centrum, halfopen bebouwing. Dat is woonproject ’t Zute!”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK