Refuga - Hasselt

Refuga - Hasselt

Maak kennis met Residentie Refuga: een exclusief woonconcept in hartje Hasselt. De stad in je achtertuin, totale rust in je binnentuin.
Dit project met 87 appartementen en 10 duplexen heeft een royale binnentuin. Gevelbrede terrassen en loggia-wintertuinen.

Refuga

Een sublieme afwerking en vier sfeervolle doorsteekjes die je recht het bruisende centrum inloodsen. Zodra je via de doorsteekjes de binnentuin betreedt, slaat de rust toe. 50 % van Residentie Refuga is stadsplein en park. Hier prikkelt de zon je gelaat én je gemoed: het hele jaar door. Stap binnen, sluit de wereld buiten.
In Residentie Refuga ligt de binnenstad aan je voeten. Van op je terras geniet je volop van de buzz van Hasselt. Onder je kleurt de binnentuin rustgevend groen. Zo combineer je city vibes met landelijke rust. Ga je voor de hogere etages? Dan zie je mijlenver. Van op je penthouse heb je een fenomenaal 360°-zicht op de landmarks van Midden-Limburg.

Zomerterras of wintertuin? Waarom kiezen? Bij Residentie Refuga heb je beide. Schijnt de zon? Vlij je neer op je gevelbrede terras en waan je ergens in het Zuiden. Een terrasmoment in de winter? Schuif de grote glazen panelen dicht en transformeer je zomerterras in een luxueuze buitenkamer. Een stijlvolle loggia mét optionele verwarmingselementen.
Een ruime woonoppervlakte boordevol mogelijkheden. Een gedetailleerde afwerking in de beste materialen. Een riante lichtinval die elk interieur opvrolijkt. Een indeling op maat waarbij je zelf kiest waar je stopcontacten, lichtpunten en zelfs scheidingswanden komen. Voor deze staat team Liesenborghs voor je paraat, al deze zaken bespreken wij samen met je om tot een geheel te komen wat volledig volgens je wensen is.
Kortom, in residentie Refuga vindt je de perfecte balans tussen leefcomfort en design.

Refuga - Hasselt
Vorige
Volgende

“Residentie Refuga is een prachtig en uniek nieuwbouwproject met appartementen en penthouses in het centrum van Hasselt, in en rond de Herkenrodekazerne.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK