Radekheim - Oud-Rekem

Radekheim - Oud-Rekem

In het charmante Oud-Rekem, “Het mooiste dorp van Vlaanderen”, ontwikkelen Vestio en Curon het nieuwe woonproject Radekheim. In het beschermde dorpscentrum rijzen binnenkort 16 stadswoningen, 10 appartementen en 2 commerciële ruimtes op. En voor deze woningen en appartementen mag team Liesenborghs de klantenbegeleiding verzorgen.

Radekheim

Ontwaak ’s morgens heerlijk met een koffie of sluit de dag af met een streekbiertje. Op 5 minuten rijden komt u op de Steenweg, waar tal van handelszaken gesitueerd zijn. En met een uitgebreid fietsnetwerk langs het kanaal, kan u een fijn tochtje maken naar Maasmechelen of Maastricht.
Een belangrijk aandachtspunt van dit project is het toevoegen van groenvoorzieningen die bijdragen aan een aangename woonomgeving.

Radekheim heeft daarom verschillende groene zones met grasperken en streekgebonden struiken en een prachtige bloemenperk op het binnenplein. Enkele bankjes bevinden zich in het midden van die zones en zijn perfect om op een zonnige dag te ontspannen. De groendaken van de appartementen bieden voordelen op het gebied van duurzaamheid, milieu en luchtkwaliteit. De stadsappartementen hebben ieder een eigen zongeoriënteerde tuin.

Radekheim - Oud-Rekem
Vorige
Volgende

“Dankzij de topligging aan de Groenplaats, zijn alle voorzieningen vlakbij.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK