Park Leopold - Sint-Truiden

Park Leopold - Sint-Truiden

Park Leopold ontleent zijn naam aan zijn unieke locatie. Het project is gelegen vlak aan het stadspark van Sint-Truiden op de locatie van de bestaande terreinen van de Koninklijke Tennisclub Leopold. Exclusief en residentiële project gerealiseerd door de bouwheren Bouwbedrijf Dethier & Vestio.

Park Leopold

De 75 luxe appartementen zijn centraal gelegen, dichtbij de Grote Markt, tussen twee stadsparken, op een boogscheut van het ziekenhuis en het nieuwe sportcomplex. De vijf gebouwen van Park Leopold hebben een maximale parkaanleg. Op die manier loopt het Stadspark als het ware over in het woonproject dat op zijn beurt aansluit op het Speelhof. Zo ontstaat er één grote groene long op wandelafstand van het centrum. Een heerlijk decor om in te leven.

Alle appartementen hebben een groot terras en zijn geörienteerd naar het park. Architecten Grosemans-Heylen uit Sint-Truiden hebben gewerkt met grote glaspartijen zodat alle appartementen veel licht, lucht en ruimte hebben. Park Leopold maakt dankzij de inplanting deel uit van een moderne en aantrekkelijke buurt met veel groen, recreatie- en gezondheidsdiensten.
Met dit mooie project mochten wij destijds dan van start als klantenbegeleider. Samen met het bouwteam is er een super eindresultaat bekomen wat zeker gezien mag worden!

Park Leopold - Sint-Truiden
Vorige
Volgende

“Luxueus wonen in het groen én op wandelafstand van een bruisende stadskern.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK