Park Belisia - Bilzen

Park Belisia - Bilzen

Residentie “PARK BELISIA” werd residentieel door Vestio en Group GL ingeplant in Bilzen, tussen de Belisiatunnel in het Noorden, de Eikenlaan in het Oosten en de Zeepstraat in het Westen.
Deze ligging combineert de nabijheid van het stadscentrum met de troeven van de site rond De Kimpel en het recreatiedomein de Katteberg.

Het project omvat zes Urban Villa’s met unieke appartementen, gesitueerd in een landschapspark. De ondergrondse parking verbindt deze Urban Villa’s en vindt zijn ingang aan de Eikenlaan.
In opdracht van de hoofdaannemer Dethier mocht team Liesenborghs voor de 79 appartementen, verdeeld over die zes Urban Villa’s, de klanten bijstaan als klantenbegeleider.

Het totale project werd grondig bestudeerd op alle aspecten, zowel op bouwtechnische als op architecturale kwaliteiten.
De attractieve planopbouw, de doordachte keuze van materialen en de gecontroleerde uitvoering staan borg om in residentie “PARK BELISIA” een optimaal comfort en woongenot te verzekeren.
Het is niet alleen een uitvoering van waarde en goede smaak, maar het concept bezit bovendien een heel eigentijdse kwaliteitsvormgeving.

Park Belisia - Bilzen
Vorige
Volgende

“Park Belisia: een uniek project in Bilzen. Op wandelafstand van het bruisende centrum bouwde Vestio 6 urban villa’s met appartementen. Allen voorzien van grote raampartijen, riante leefterrassen en hedendaagse architectuur.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK