Old Brussels - Knokke-Heist

Old Brussels - Knokke-Heist

Old Brussels steekt er in Knokke-Heist bovenuit met zijn 16 appartementen, 2 mezzanines en 2 duplexen, allen gevat in statige, moderne architectuur. Grandeur met gevels op de Zeedijk en in de Duinenstraat, op slechts 50 meter van het Heldenplein in hartje Heist.

Old Brussels

Old Brussels ligt op een exclusieve locatie: op de Zeedijk in Heist, met zicht tot in Engeland, vlak aan de Baai. Cadzand is op wandelafstand, een 40-tal horecagelegenheden bevinden zich binnen een straal van één kilometer rondom Old Brussels, op enkele minuten wandelen bevind je jezelf in één van de gezellige strandbars. In Knokke-Heist is het een leven lang vakantie.

Dankzij grote glaspartijen in de leefruimten wordt de grens tussen binnen en buiten bijna onzichtbaar. Geniet van het magnifieke zeezicht van op je terras, of simpelweg vanuit je zetel.
Om het voor de toekomstige eigenaars helemaal naar hun smaak af te werken gaf Hplus de opdracht aan Team Liesenborghs om alle kopers hiervoor bij te staan als klantenbegeleiders.

Old Brussels - Knokke-Heist
Vorige
Volgende

“Dankzij de hoogwaardige afwerking, intelligente indeling en fantastische leefruimtes met zeezicht heb je gegarandeerd een gevoel van exclusiviteit.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK