oHase - Hasselt

oHase - Hasselt

oHase is een nieuwbouwproject aan de Handelskaai van Hasselt. Een verlengstuk van de gezellige binnenstad en tegelijk ook een van de zeldzame, rustige plekken aan het Albertkanaal waar je kan wonen.
Je woont eigenlijk dichtbij alles wat de stad te bieden heeft, in een groene stadswijk aan het water.

oHase

De combinatie nieuwbouw, in Hasselt wonen, en toch een rustige buurt maakt van oHase een zeldzaam woonproject.
Dit mooie project , waarvoor team Liesenborghs de klantenbegeleiding mocht uitvoeren, heeft voor ieder wat wils, zoals 8 Woningen aan het water.
Aan het water is er gekozen voor laagbouw: zo kunnen zo veel mogelijk mensen genieten van zicht op het kanaal. Je kan hier levenslang wonen dankzij een slaapkamer op het gelijkvloers. Daarnaast hebben de kamers een extra groene touch: de platte daken zijn afgewerkt als extensieve groendaken.

Ook zijn er 44 Parkappartementen, deze vind je in het midden van oHase. centraal gelegen, aan het gezellige en autovrije plein maar toch met zicht op water. Het beste van drie werelden, toch?
Als laatste zijn er nog de 11 Parkwoningen, deze 12 wooneenheden hebben allemaal een garage: ofwel inpandig ofwel als carport. Hier kan je in alle rust vertoeven in je private achtertuin of een babbel slaan met je buren in het weelderige park.

oHase - Hasselt
Vorige
Volgende

“Spring op de fiets en je bent meteen bij de winkel, het zwembad, een terrasje, het station, misschien zelfs je werk.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK