Klokkehof III - Kortessem

Klokkehof III - Kortessem

Klokkehof III is de 3de fase van het woonproject van HPlus Vastgoed in Kortessem. Ze bouwden 6 extra half-open woningen gelegen achter de appartementen van Residentie "Klokkenhof I" en in het verlengde van de reeds gebouwde woningen van woonproject "Klokkenhof II’.

Klokkehof III

De attractieve planopbouw en doordachte keuze van de materialen staan borg om in ‘Klokkenhof III’ een optimaal comfort en woongenot te verzekeren. De architectuur is telkens weer anders dan de vorige woningen met toch enkele gelijkenissen betreffende de materiaalkeuze en indeling.

Dit alles mooi in harmonie met het geheel. Alle kopers konden samen met team Liesenborghs, die de klantenbegeleding mocht doen in opdracht van Hplus, hun woning volledig naar hun wens afwerken.

Klokkehof III - Kortessem
Vorige
Volgende

“Deze woningen hebben een perfecte ligging, alle woningen zijn zuid geörienteerd, rustig en toch midden in het centrum van Kortessem.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK