Kapertoren - Hasselt

Kapertoren - Hasselt

Een ongezien concept dat mee de skyline bepaalt. En een toonbeeld van slim en functioneel wonen in een stad die steeds populairder wordt.
Een indrukwekkende toren ingeplant in het stadsgroen van het Hasseltse Kapermolenpark, op wandelafstand van het bruisende centrum. Maar vooral: een ongezien woonconcept met uitzonderlijke zichten.

Kapertoren

Kapertoren is een droom voor levenslustige huurders. Met deze woontoren krijgt Hasselt er een landmark bij. Kapertoren bepaalt mee de nieuwe skyline. Het gebouw is architecturaal vernuftig, hip en innovatief. Volledig afgestemd op het wonen van de toekomst. Het project telt 76 kwalitatieve appartementen, citylofts en duplexappartementen, die de kopers volledig naar eigen keuze mochten afwerken in samenwerking met Team Liesenborghs. Allemaal even duurzaam, functioneel en trendy.

En de locatie is simpelweg subliem. In het jeugdige hart van de Hasseltse onderwijscampus, op een zucht van de bruisende binnenstad en geworteld in het groene Kapermolenpark. Een plek die nooit aan waarde zal inboeten. Integendeel. Alle functies zijn vlot bereikbaar. Met de fiets of zelfs te voet. In deze alles-in-één-woonlocatie valt de liefde voor het stadsleven perfect samen met persoonlijke dromen. Kortom: Kapertoren is het ideale project voor zowel jonge gezinnen, singles, senioren als investeerders.

Kapertoren - Hasselt
Vorige
Volgende

“14 verdiepingen. Uitkijk zonder inkijk. De hoogste woontoren van Hasselt, door Kolmont, staat in het groene Kapermolenpark.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK