Hommelhof - Kuringen

Hommelhof - Kuringen

Hommelhof heeft voor ieder wat wils. Door met 5 architecten samen te werken, wordt er een divers aanbod aan type woningen gecreeerd. Die diversiteit in architectuur maakt van Hommelhof niet enkel een fijne, maar ook een unieke woonbuurt. Het biedt u een ruim assortiment met voldoende onderscheid en keuze in type van woningen.

Hommelhof

Er werden 5 types gecreëerd waardoor u steeds een woning kan kiezen die perfect bij u past.
Smaken en kleuren zijn verschillend. In de stad van de smaak, kan dat ook niet anders. Vestio heeft dit goed begrepen en creëert hier een woonwijk waar ruimte is voor diverse soorten bouwplannen. U kiest een woning die volledig naar uw smaak is getekend of die u zelf nog kan aanpassen zodat deze helemaal aan uw wensen en behoeftes voldoet.

Voor deze woonwijk, van een 32 woningen doet Vestio ook beroep op ons als klantenbegeleider. Wij ontvangen alle kopers en bespreken al hun wensen voor hun toekomstige woning.

Hommelhof - Kuringen
Vorige
Volgende

“Wonen in het pittoreske Kuringen-Heide, midden in een groene omgeving, op fietsafstand van de trendy stad van de smaak, dat is Hommelhof, het maakt al uw woonwensen waar!”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK