Groenstraet - Kortessem

Groenstraet - Kortessem

Het project residentie Groenstraet bestaat uit 3 handelsruimten waar bovenop 14 wooneenheden gerealiseerd zijn, waarvan 6 duplexen en 8 gelijkvloerse appartementen. Een ondergrondse parkeergarage voorziet de toekomstige bewoners van Residentie Groenstraet van een divers en ruim aanbod aan parkeergelegenheden.

Groenstraet

De appartementen zijn gebundeld rondom een semi-private tuin bovenop de handelsruimten. Deze tuin is enkel toegankelijk voor de bewoners! Elk appartement heeft dan ook een rechtstreekse toegang vanop deze straat.

De straat wordt ingericht als daktuin en kenmerkt zich in een groene weelde van bomen en planten: een ideale ontmoetingsplaats alsook een rustige plek om te ontspannen zonder de privacy van de bewoners uit het oog te verliezen. Dit project van bouwheer C&B Bouw werd voor de kopers in goede banen geleid door de klantenbegeleiding van Team Liesenborghs.

Groenstraet - Kortessem
Vorige
Volgende

“De ‘straat’ op het dak wordt als daktuin ingericht waardoor het een ideale ontmoetingsplaats is alsook een rustige plek om te ontspannen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK