Godskespark - Godsheide

Godskespark - Godsheide

‘Godskespark’ staat voor stijlvolle woningen, ontworpen door maar liefst 4 Limburgse, gerenommeerde architecten. Met elk hun eigen, unieke stijl.
Vestio en BPI maken een nieuw droomproject waar in het pittoreske Godsheide. Een gezellig dorpje, gelegen nabij het centrum van Hasselt.

Godskespark

In het binnengebied tussen de Kleinstraat, de Beerhoutstraat en de Kapelveldstraat bouwen ontwikkelaars Vestio en BPI deze gezellige woonbuurt.
Godskespark biedt u een ruim assortiment met voldoende onderscheid en keuze in type van woningen. Er is veel diversiteit in architectuur: de ontwerpen zijn aan de hand van maar liefst vier verschillende architecten, elk met een eigen karakteristieke stijl. Dat maakt Godskespark niet enkel een fijne, maar ook een unieke woonbuurt.

U kiest een woning die volledig naar u smaak is getekend of die u zelf nog kan aanpassen zodat deze helemaal aan uw wensen en behoeftes voldoet.
Voor de 15 woningen van de eerste fase werden wij, team Liesenborghs, aangesteld door Vestio als klantenbegeleider om alle kopers te begeleiden doorheen hun traject.
Ondertussen werd de bouw van nog eens 6 woningen opgestart, waarmee fase 1 vervolledigd wordt. Ook voor deze 6 woningen werd onze samenwerking verdergezet.

Godskespark - Godsheide
Vorige
Volgende

“Het project omvat een interessante mix van zowel woningen met elk een eigen stijl als 25 bouwgronden waar u zelf aan de slag kan. Zo heeft de koper veel variatie om uit te kiezen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK