Futura - Hasselt

Futura - Hasselt

Stadsresidentie FUTURA is een kleinschalig nieuwbouwproject bestaande uit 6 appartementen en één praktijkruimte/handelszaak op het gelijkvloers.

De ligging is ideaal, aan de Groene Boulevard in Hasselt, op de hoek van de Toekomststraat die kruist met de Guffenslaan. Hierdoor bevindt u zich op enkele stappen van het centrum van Hasselt met al haar faciliteiten en vindt u het mooie Villerspark naast uw deur.
Uniek aan FUTURA is het behoud van de bestaande gevels. Door deze te reconstrueren blijft de hoek als herkenningspunt bestaan.

De raamopeningen van de appartementen verschillen van de bestaande openingen waardoor er een bewegelijke compositie in de gevel ontstaat, alsook speelse schaduwwerking van de oude gevel op de nieuwe.
De volledige indeling en afwerking kan naar eigen smaak en behoeftes worden gekozen in samenspraak met begeleiding van team Liesenborghs.

Futura - Hasselt
Vorige
Volgende

“Het uitgangspunt is om een gevarieerd en duurzaam woonproject te realiseren met respect voor de historische context van de Hasseltse binnenstad.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK