Escala - Lummen

Escala - Lummen

Centrumresidentie Escala is een exclusief woonproject in het centrum van Lummen. Aan het gemeenteplein op de Dorpsstraat 14 werd een kleinschalig project met 4 appartementen, een penthouse en een handelsruimte gebouwd, en dit in een tijdloze architectuur, waarvoor team liesenborghs de volledige klantenbegeleiding voor zich mocht nemen.

Escala

De locatie is uitzonderlijk. Je ligt pal in het hart van Lummen, een gezellige gemeente waar het fijn leven is. Aan de voorzijde van het project maakt u deel uit van het levendige stadsgebeuren met voor de deur het mooie dorpsplein.

Aan de achterzijde geniet u van ongemoeide rust en kalmte.
Escala laat je genieten van tal van voordelen die zorgen voor een optimale woonbeleving: zongerichte terrassen met uitzicht op het plein, een vlot bereikbare ondergrondse parking, grote glaspartijen en een afwerking naar ieders smaak en wens…

Escala - Lummen

“Escala betekent schaalverdeling in het Spaans. Een toepasselijke naam. De kleinschaligheid van het project maakt het zo bijzonder!”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK