3 Eiken - Lanaken

3 Eiken - Lanaken

In Lanaken ontwikkelde Curon een zorghotel met 69 kamers en 48 assistentiewoningen, waar maximale leefkwaliteit en oog op comfort centraal staan. Het Grand Café met bijhorend terras is een ontmoetingsruimte voor de bewoners. Het geheel werd aangekleed met groen.

3 Eiken

Op minder dan 1 kilometer van het kerkplein van Lanaken liggen de assistentiewoningen en het woonzorgcentrum van seniorencampus 3 Eiken. In een rustige buurt waar het goed vertoeven is voor bewoners die op een bepaald niveau van luxe gesteld zijn.
“Wonen zoals thuis”. In die drie woorden zit de hele filosofie van seniorencampus 3 Eiken vervat.

Bij 3 Eiken hebt u alles wat u nodig hebt binnen handbereik, zowel in de assistentiewoningen als in het woonzorgcentrum. Het zorgeloze, de zekerheid dat er elk moment iemand voor u klaarstaat. Vaak zien we hierdoor bewoners herleven. Ze komen meer dan thuis “buiten” en genieten van alle mogelijkheden die seniorencampus 3 Eiken biedt. Dik verdiend na een actief leven.
Voor alle kopers van de 48 assistentiewoningen deed team Liesenborghs de klantenbegeleiding voor de afwerking van hun appartement.

3 Eiken - Lanaken
Vorige
Volgende

“Het ontwerp onderscheidt zich door haar eenvoud en is een landmark geworden bij het binnenrijden van Lanaken.””

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK