Egge Park - Zonhoven

Egge Park - Zonhoven

Egge Park, van Bouwbedrijf Dethier, is voor Zonhoven een uniek project dat is opgevat als een ruim woon- park en zich daardoor van de massa onderscheidt.

Egge Park

Het echt bijzondere aan Egge Park is dat dit concept kan worden gerealiseerd op 100 meter van het Kerkplein, in een ‘stille’ hoek van het anders zo levendige en bruisende Zon- hoven. Staat de kerkdeur open, dan zou je als de wind goed zit het orgel tot in het park kunnen horen.

De residenties van Egge Park tellen samen 73 appartementen. Stuk voor stuk fantastische appartementen voor starters, gezinnen of ouderen die hun eigen hofje willen inruilen voor een mooi onderhouden tuinpark. Stuk voor stuk ook waardevaste pareltjes van Crepain Binst Architecture op een echt onklopbare locatie. Dethier stelde team Liesenborghs aan als klantenbegeleider voor deze 73 appartementen. Zo konden de kopers al hun wensen voor hun thuis volledig bespreken en laten uitvoeren.

Egge Park - Zonhoven
Vorige
Volgende

“Alsof je elke dag picknickt in een park. Afgesloten van de drukke wereld, in alle rust zonder verkeer of passage. Egge Park, toch letterlijk op een steenworp van het commerciële centrum van Zonhoven. Met boven de bomen het silhouet van de Sint-Quintinuskerk.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK