Dorpsdreef - Zonhoven

Dorpsdreef - Zonhoven

Dorpsdreef bestaat uit 47 appartementen die verdeeld zijn over drie woongebouwen en in grootte variëren tussen 71 en 140 m². De appartementen tellen twee of drie slaapkamers, maar er zijn ook twee instapappartementen beschikbaar met één slaapkamer.

Dorpsdreef

De appartementen hebben allen een zuid of zuidwest georiënteerde buitenruimte, waardoor u de hele namiddag en avond kunt genieten van de zon.
Een uniek extraatje bij bepaalde appartementen van Dorpsdreef zijn de zogenaamde ‘wintertuinen’. Dit is een flexibele en lichtrijke ruimte die niet is meegerekend in de oppervlakte van uw appartement, maar die u wel vrijblijvend kunt inrichten als een ontvangst-, hobby-, werk- of plantenruimte.

Op die manier ontstaan mogelijkheden die klassieke appartementen doorgaans niet bieden. Een soort van overmaat die we als extraatje kunnen bieden aan de nieuwe bewoners van deze pareltjes.
Dethier stelde team Liesenborghs aan om de klantenbegeleiding te verzorgen van alle kopers, zodat ze hun appartementen volledig naar wens kunnen laten afwerken.

Dorpsdreef - Zonhoven
Vorige
Volgende

“Dit unieke woonproject op een steenworp van de kerk en het gemeentehuis van Zonhoven staat dankzij een kwalitatieve en duurzame architectuur, een centrale maar toch rustige ligging en een doordachte groenaanleg garant voor comfortabel en toekomstbestendig wonen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK