Den Botanikken Hof - Aalst

Den Botanikken Hof - Aalst

Den Botanikken Hof brengt u paradijselijk wooncomfort. Zoekt u naar wonen in luxueuze rust, comfortabele leefruimtes met rijke lichtinval en kwalitatieve afwerking, sociale contacten met medebewoners in de riante binnentuin, …? Dan eindigt uw queeste wellicht op het Bauwensplein in Aalst, ontwikkelt door gjn vastgoed.

Den Botanikken Hof

Met Den Botanikken Hof, bestaande uit 23 wooneenheden, brengt gjn vastgoed een high end project met een gevarieerd woonaanbod pal in het centrum van Aalst en vlak bij het station.

Het stadsinbreidingsproject is een mix van nieuwbouw en renovatie. De waardevolle gevel van een als bouwkundig erfgoed beschermde woning wordt geïntegreerd in het project en geeft het mee zijn sterke uitstraling.

Den Botanikken Hof - Aalst
Vorige
Volgende

““Ontdek Den Botanikken Hof in het hartje van Aalst. Dit project staat synoniem voor luxueus wonen op een rustige locatie. De diverse woonoplossingen bieden ongetwijfeld antwoord op uw behoefte.””

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK