Demerpoort - Diest

Demerpoort - Diest

Demerpoort telt 45 appartementen en één kantoorruimte aan de straatzijde waarvoor team Liesenborghs de klantenbegeleiding mag verzorgen. Een autoluwe doorgang voor fietsers en wandelaars geeft uit op het achterliggende centrale plein, dat geflankeerd wordt door twee woongebouwen die bestaan uit appartementen met één, twee of drie slaapkamers.

Demerpoort

Ieder appartement beschikt over een zuid, zuidoost of zuidwest gericht terras en kijkt uit op het groene binnenplein. De afwerking van uw appartement kunt u zelf bepalen volgens uw eigen smaak en noden.
Demerpoort bevindt zich in een rustig gelegen binnengebied, middenin het bruisende centrum van Diest. De site bevindt zich op slechts 100 meter van de grootste winkelstraat en 400 meter wandelen van de Grote Markt.

Aan de straatzijde wordt Demerpoort afgeschermd door een kantoorruimte. Een autoluwe doorgang voor fietsers en wandelaars geeft uit op het achterliggende centrale plein, dat dankzij de architectuur en het aangeplante groen doet denken aan een begijnhofsteegje.
Links en rechts van het gezellige plein bevinden zich twee woongebouwen. De appartementen tellen één, twee of drie slaapkamers en beschikken allen over een ruim zuid, zuidoost of zuidwest gericht terras. Ieder appartement kijkt uit op het groene binnenplein, dat aan de achterzijde grenst aan de Demer. In de aanleg van de buitenruimte is er plaats voorzien voor een petanquebaan en een collectieve moestuin.

Demerpoort - Diest
Vorige
Volgende

“In dit unieke stadsinbreidingsproject, Demerpoort , woont u kwalitatief en toekomstbestendig, op een rustige maar toch erg centrale ligging in het bruisende en gezellige centrum van Diest.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK