De Pomp - Betekom

De Pomp - Betekom

Hedendaagse architectuur met grote raampartijen en royale terrassen. Zo zien we de 7 appartementen in de Pomp, het woonproject in het centrum van Betekom.

De Pomp

De ligging is een droom, het wooncomfort onovertroffen.
De Pomp springt in het oog. De afwisseling van zwarte baksteen en witte crepi samen met de speelse dak- en gevelstructuur geven het gebouw een duidelijke identiteit. De zeven ruime appartementen – variërend van 61 tot 127m² - zijn instapklaar en afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van alle comfort. Wat dacht je bijvoorbeeld van een badkamer met inloop- regendouche of een keuken met stenen werkblad?

De appartementen zijn ontworpen en gebouwd met bijzondere aandacht voor akoestiek. De grote raampartijen en royale terrassen verhogen de leefkwaliteit.
De 7 appartementen, waarbij team Liesenborghs instaat voor de klantenbegeleiding, liggen in de dorpskern van Betekom op een boogscheut van scholen, winkels, sportfaciliteiten en terrasjes en slechts op enkele kilometers van Aarschot.

De Pomp - Betekom
Vorige
Volgende

“Voor wie wil genieten van het comfort van een goed uitgeruste dorpskern en voor wie tegelijkertijd het landelijk karakter omgeven door een overvloed van groen kan appreciëren is De Pomp de ideale thuisbasis.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK