De Molens - Roosdaal

De Molens - Roosdaal

De oude molen in OLV Lombeek – deelgemeente van Roosdaal – krijgt een nieuwe bestemming als woonproject. De appartementen in De Molens combineren de charme van het historische pand met het comfort en de energiezuinigheid van nieuwbouw woningen.

De Molens

OLV Lombeek was ooit finalist voor het mooiste dorp van Vlaanderen, thuis van de kapitein Zeppos-molen en parel van het Pajottenland. Wie verliest er niet zijn hart? Wij alleszins wel.
Gjn vastgoed druk er zijn immotionele stempel op de oude molen in de Koning Albertstraat. Ze herstellen het pand in zijn glorie van weleer en vullen het respectvol aan met een nieuwbouw om het woonproject te vervolledigen.

Woonproject De Molens is goed voor 2 mezzanine lofts, 11 tuin- en terrasappartementen en 4 woningen. De kopers worden bijgestaan door Team Liesenborghs voor klantenbegeleiding.
De Molens is een uniek project dat gerealiseerd wordt op de voormalige site van de graanmolens in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.

De Molens - Roosdaal
Vorige
Volgende

“De Molens is een uniek project dat gerealiseerd wordt op de voormalige site van de graanmolens in Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK