De Markten - Zelzate

De Markten - Zelzate

Comfortabel en luxueus wonen in het centrum van Zelzate, dat is wat de appartementen in het project De Markten u bieden. Meer nog, De Markten worden een boutique project op mensenmaat.

De Markten

De Markten brengt 6 appartementen in een mooie, eigentijdse architectuur. De appartementen variëren van 1 tot 3 slaapkamers en ze zijn voorzien van alle luxe. Wat denkt u bijvoorbeeld van ruime zuidgerichte zonneterrassen, vloerverwarming, een kwaliteitsvolle keuken – volledig ingericht en afgewerkt met een stenen werkblad, een badkamer met inloopregendouche, … zelfs uw eigen pv-panelen. Met deze zonnepanelen wekt u een deel van uw eigen elektriciteit op. En om de afwerking volledig naar eigen smaak te laten realiseren stelde gjn vastgoed team Liesenborghs aan om de kopers heirin bij te staan.

De naam voor dit woonproject is een subtiele knipoog naar zijn topligging. De Markten liggen op amper 50m van de vernieuwde markt, op 50m van het nieuwe busplein en op wandelafstand van het Kanaal Gent-Terneuzen. En op mooie dagen is het zalig toeven aan de groene rand van het kanaal.

De Markten - Zelzate
Vorige
Volgende

“De naam voor dit woonproject is een subtiele knipoog naar zijn topligging.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK