De Groene Wal - Maaseik

De Groene Wal - Maaseik

Vastgoedontwikkelaar Vestio realiseert het woonproject “De Groene Wal” in het hartje van Maaseik, op de site waar vroeger de lagere school kruisheren ursulinen was gehuisvest. De oude school maakt nu plaats voor dit stadsvernieuwingsproject.

De Groene Wal

Aan de zijde van de Boomgaardstraat komen 11 appartementen, een ondergrondse parkeergarage en een private binnentuin. Elk appartement bestaat uit 1 of 2 slaapkamers en heeft aangename open leefruimtes. De appartementen hebben zuidelijk georiënteerde terrassen, gericht op de mooie binnentuin.

Aan de zijde van de wal zijn er 5 stadswoningen voorzien met 3 bouwlagen. Elke woning bestaat uit een gelijkvloers en twee verdiepingen, voorzien van 2 of 3 slaapkamers en mooie open leefruimtes. Elke woning heeft een tuintje grenzend aan het groene binnengebied en achteraan een volledig zuidgericht terras.
Vestio stelde team Liesenbroghs aan voor de klantenbegeleiding te verzorgen van zowel de 5 woningen als de 11 appartementen. Zo kunnen alle kopers vlot van hun huis een thuis maken.

De Groene Wal - Maaseik
Vorige
Volgende

““De Groene Wal” is gelegen midden in het centrum van Maaseik, dichtbij de Markt. Het is een rustige plek, grenzend aan de gekende wal omringd met groen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK