Courtessem - Kortessem

Courtessem - Kortessem

Vestio ontwikkelt dit nieuwe droomproject in het mooie binnengebied tussen de Omstraat, Kapelstraat, Tapstraat en Nieuwstraat. Woning of bouwkavel: wat je ook zoekt, je vindt het in Courtessem.

Courtessem

Courtessem biedt een ruime keuze aan woningen, zowel in moderne als in landelijke stijl. Deze diversiteit maakt van Courtessem niet alleen een gezellig, maar ook een uniek woonerf. De koper kiest een woning die volledig naar zijn smaak is ontworpen en waarvan ze zelf nog de indeling en inrichting kunnen bepalen. Dit gebeurd samen met het klantenbegeleiding team van Liesenborghs die de kopers tot het gewenste resultaat helpen voor een woning die perfect bij hun past!

Courtessem is gelegen in het centrum van Kortessem, een gemeente in het landelijke Haspengouw. De woningen en bouwgronden liggen in een mooi en groen binnengebied, in een autoluwe en dus kindvriendelijke omgeving.

Courtessem - Kortessem
Vorige
Volgende

“Wonen op een gedroomde locatie, midden tussen de Haspengouwse fruitbomen en de groene velden? Dat doe je op woonerf Courtessem!”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK