Cornu - Hasselt

Cornu - Hasselt

Dit uitzonderlijke gelegen stadsontwikkelingsproject spreekt tot de verbeelding van jong en oud. Het leegstaande schoolgebouw van het Kleine Atheneum maakt plaats voor een divers aanbod van stadwoningen en nieuwbouwappartementen en dit allemaal rond een prachtig groene en verkeersvrije binnentuin.

Cornu

. De 4 woningen beschikken allemaal over 2 slaapkamers. Terwijl je voor de 37 appartementen de keuze hebt tussen 1, 2 of 3 slaapkamers of de riante penthouses. Daarnaast is er eveneens een commerciële ruimte beschikbaar.

Bewoners kunnen ondergronds parkeren en de bestaande sporthal van de school wordt ingericht als overdekte, beveiligde fietsenstalling en Mobipunt.

Cornu - Hasselt
Vorige
Volgende

““Wonen in residentie Cornu is wonen op enkele stappen van het levendige stadscentrum van Hasselt. Winkels, restaurants en horecafaciliteiten bevinden zich in de onmiddellijke omgeving. Ook het stadspark, de Blauwe Boulevard en recreatiedomein Kapermolen bevinden zich op wandelafstand van je voordeur.””

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK