Commanderie - Bilzen

Commanderie - Bilzen

Residentie “Commanderie” is residentieel ingeplant in Bilzen-centrum.
Aan de voorzijde maakt het deel uit van het levendige stadgebeuren, aan de achterzijde geniet men van ongemoeide rust en kalmte.

Commanderie

Voor de 65 appartemebten in dit project mocht Liesenborghs, in opdracht van promotoren Vestio en Group GL, de klantenbegeleiding op zich nemen.
De inkomhal van deze 65 woonentiteiten en de ondergrondse parkeerruimte zijn te bereiken via de Romboutstraat. Het totale project werd grondig bestudeerd op alle aspecten, zowel op de bouwtechnische als de architecturale kant.

De attractieve planopbouw, de doordachte keuze van materialen en de gecontroleerde uitvoering staan borg om in residentie “Commanderie” een optimaal comfort en woongenot te verzekeren.
Het is niet alleen een uitvoering van waarde en goede smaak, maar het concept bezit bovendien een heel eigentijdse kwaliteitsvormgeving.

Commanderie - Bilzen
Vorige
Volgende

“Prachtige nieuwbouwresidentie op toplocatie in het hartje van Bilzen boven Shopping ‘de Commanderie’, met parking onder het complex en dichtbij de supermarkt en winkels!”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK