Clarenhof - Hasselt

Clarenhof - Hasselt

In 2014 werd in Hasselt het voormalige Clarissenklooster herbestemd tot een woonzorgcentrum met assistentiewoningen en een Grand Café. Gezien het een beschermde site was, was de herbestemming een voortdurende zoektocht naar een balans tussen heden en verleden.

Clarenhof

Er werd een geslaagde ontwikkeling neergezet waarbij het nieuwe ‘Clarenhof’ een prominente plaats inneemt op de Hasseltse Boulevard. Naast het zorggedeelte werd de kapel omgevormd tot een plek welke ‘open’ staat voor de omgeving, dit in combinatie met diverse groenpartijen. Dit allen in schril contract met het verleden van het ‘gesloten’ Clarissenklooster.

Voor de 54 assistentiewoningen werden wij destijds ingeschakeld door Vestio om de klantenbegeleiding te verzorgen. En als we enkele jaren na de opleveringen van al die flats dan zien dat dit nog steeds een mooi project is met fijne bewoning, dan kunnen wij er alleen met trots op terugkijken.

Clarenhof - Hasselt
Vorige
Volgende

“Het voormalige Clarissenklooster op de Groene Boulevard rond Hasselt werd gerenoveerd tot een prachtig en modern woonzorgcentrum met 44 zorgkamers en 54 assistentiewoningen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK