Centerview - Genk

Centerview - Genk

HPlus Vastgoed pakte enkele jaren geleden uit met een prestigieus woonproject: Residentie Centerview in Genk. Tien trendy urban villa-appartementen met zonnig terras, op vijf minuten wandelen van het centrum van Genk.

Centerview

Naast het trendy uitzicht, heeft Residentie Centerview ook een groen karakter. Vlak achter het moderne gebouw strekt zich een schaduwrijke bosrand uit. Residentie Centerview onderscheidt zich door haar ligging, afwerking en comfort. Het ligt op de Steeneikstraat, bovenop de berg richting Zutendaal. De architecten werken met heel grote glaspartijen die de bewoners het gevoel geven dat ze deel uitmaken van hun omgeving. Het glas bevordert de lichtinval waardoor de binnenruimtes helemaal tot leven komen.

De buitengevel is opgetrokken in sierbetonnen prefabelementen en trendy afgewerkt met aluminium buitenschrijnwerk. De urban villa-appartementen hebben 2 slaapkamers, grote glaspartijen en vloerverwarming. De afwerking kon volledig volgens de smaak van de klant gebeuren, dit door begeleiding van team Liesenborghs in opdracht van Hplus.

Centerview - Genk
Vorige
Volgende

“Residentie Centerview is dan ook een uniek project, voor wie graag alle comfort van de stad binnen handbereik heeft, maar toch nog rustig wil wonen.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK