Books - Hasselt

Books - Hasselt

Droomt u van uw eigen stek in hartje Hasselt? Open dan de deur van Books en ontdek deze unieke appartementen. Allen zijn ze voorzien van de nodige luxe en een ruim terras. De afwerking is tot in de puntjes verfijnd. Of u nu op zoek bent naar een 1- of 2-slaapkamerappartement, u vindt het in Books.

Books

Books heeft een tijdloze, stijlvolle architectuur die enorm in de smaak valt. Aan de zijde van het Kolonel Dusartplein, is een langwerpig gebouw ingepland dat aansluit naar de Meldertstraat. De combinatie van de sokkel en verticale volumes zorgen voor het beeldende concept van een boekenplank.

Het geoptimaliseerd concept om parallel met de nieuwe doorgang te bouwen biedt de uitzonderlijke troef dat alle terrassen zongericht zijn. Zo genieten de appartementen zowel van de ochtend- als de avondzon. Vanuit uw appartement heeft u een royaal uitzicht op het Kolonel Dusartplein en de Hasseltse binnenstad.
Voor dit project met zovele troeven in hartje Hasselt zijn wij als team Liesenborghs dan ook fier dat wij de klantenbegeleiding mochten verzorgen voor deze 37 appartementen in opdracht van Vestio.

Books - Hasselt

“Met Books herschreef Vestio een stukje Hasseltse geschiedenis. Het Kolonel Dusartplein kreeg namelijk via de nieuwe passage aan Books een extra toegang tot het hart van de binnenstad.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK