Bigard - Dilbeek

Bigard - Dilbeek

Vlakbij het bruisende centrum van Groot-Bijgaarden bouwt gjn Vastgoed 6 luxueuze appartementen, met een knipoog vernoemd naar Bigard. Het kleinschalige woonproject ligt vlakbij winkels, horeca en busverbindingen naar Brussel. Wat zoekt u nog meer in uw appartement?

Bigard

De 6 hoogstaand afgewerkte appartementen zijn voorzien van grote raampartijen waardoor er overvloedig licht binnenvalt. Elk appartement wordt volledig afgewerkt en geleverd met een privé-kelder en autostaanplaats. Om dit te verwezelijken zoals de klant dit wenst werd team Liesenborghs door gjn Vastgoed aangesteld om de kopers hiermee bij te staan.

Ondanks zijn centrale ligging op minder dan 100 m van winkels, horeca en de busverbindingen naar Brussel is Bigard toch heel rustig gelegen aan een groen binnengebied en langs een autovrij wandelpad dat je onmiddellijk tot op de markt brengt.

Bigard - Dilbeek
Vorige
Volgende

“Een centrale ligging en toch rustig gelegen, dat is residentie Bigard langs een autovrij wandelpad.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK