Angelahof - Diepenbeek

Angelahof - Diepenbeek

Projectontwikkelaars Curon en Ivo Vercammen Woonprojecten herontwikkelden het voormalige Ursulinenklooster in Diepenbeek. Residentie Angelahof omvat een woonzorgcentrum met 44 kamers, 46 assistentiewoningen, een Grand Café en een ondergrondse parkeergarage.

Angelahof

Voor de assistentiewoningen werd team Liesenborghs gevraagd om de klantenbegeleiding te verzorgen.
Met de bouw van Residentie Angelahof investeren we in de toekomst van de Diepenbekenaren. Hiermee bieden we ook een antwoord op het tekort aan aangepaste woonzorgprojecten in het centrum van Diepenbeek.

U kent ongetwijfeld deze prachtige site van het Ursulinenklooster aan de Wijkstraat in Diepenbeek, “Angelahof”, waar wonen een nieuwe dimensie krijgt. Men zal wonen in een historisch pand met karakter, zal er genieten van alle rust en volledig worden ontzorgd in de kloostertuinen.

Angelahof - Diepenbeek
Vorige
Volgende

“De historische gebouwen in neogotische stijl zijn gerenoveerd en werden samen met de beschermde kapel verbonden met de nieuwbouw.”

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK